Ajánlatkérés

Felújítások, beruházások finanszírozása

Romokban a társasháza? Mi segítünk megújítani.

Szinte mindenhol találni olyan régebbi építésű épületet, mely habár egy építészeti remekmű, ugyanakkor az idő foga sajnos nyomott hagyott rajta.

Sajnos ezek a Társasházak azért vannak ilyen állapotban, mert a jelenlegi anyagi helyzetben nem tudják megfinanszírozni a felújítást.

Van egy jó hírünk, létezik megoldás erre a problémára is! Sok olyan lehetséges mód van (szintráépítés, vagy terület beépítés), amellyel jelentős bevételre tehet szert a ház.

Ebben az esetben az történik, hogy egy beruházó céggel szerződést köt a társasház az adott terület adás-vételére, cserébe viszont ez a cég vállalja a társasház felújítási költségeit. Ez már egy eléggé bejáratott, egyszerű megoldás.

Partnereink segítségével, tudjuk vállalni a fenti lehetőségeknek az előkészítését és véghezvitelét a folyamatok teljes koordinálása mellett. Amennyiben megválasztanak minket közös képviselőnek, felmérjük az igényeket, összerakjuk az elképzelésüket, valamint ajánlatokat szerzünk ezek véghezvitelére is, így Önöknek  semmilyen más dolga nem lesz, mint kiválasztani a megfelelő ajánlatot és végignézni a ház megszépülését.

Amennyiben más finanszírozási formára lenne szükségük, természetesen abban is tudunk segíteni, akár banki hitelügyintézésben is. Ezen kívül rendelkezünk olyan finanszírozó partnerrel is, amely a banki finanszírozáshoz hasonló feltételek mellett, azonban jóval kevesebb adminisztrációs és megfelelési előírás mellett vállalja a felújítások költségeit.

Könnyű belátni azt is, hogy egy felújított lakóépület képe jelentősen megnöveli az ingatlan értékét, könnyebben és drágábban eladhatóvá teszi azt.

Ajánlatkérés