Ajánlatkérés

Pénzügyi válságkezelés

Akkor is segítünk, ha baj van

Mindennapi munkánk során sajnos elég gyakran szembesülünk olyan lakói panaszokkal, miszerint akár a jelenlegi, akár még a korábbi közös képviselő hanyag magatartása vagy hozzá nem értése következtében a társasház pénzügyi szempontból ellehetetlenült, a közmű szolgáltatók a szolgáltatás kikapcsolásával fenyegetnek, vagy a megfelelő pénzügyi tervezés és gazdálkodás hiányában a teljesítésüket elvégző, de ki nem fizetett alvállalkozók jogi lépései következtében a társasházzal szemben több végrehajtás folyik.

Kollégáink kellően felkészültek, és tapasztalattal rendelkeznek az ilyen típusú válságkezelési tevékenység ellátására. Annak érdekében, hogy a társasház működését pénzügyileg újra fenntartható állapotba hozhassuk, mélyreható jogi és pénzügyi átvilágítást végzünk a társasházban. Az átvilágításról szóló elemzésünket, valamint a helyzet megoldására vonatkozó javaslatainkat a társasház illetékes fóruma elé bocsátjuk, és javaslatot teszünk arra, hogy a társasház likviditása, valamint a jogszabályban előírt működési rendje milyen lépések mentén álljon helyre.

A segítségünkkel megoldott likviditási problémákat követően az általunk kezelt társasházak kellően átgondolt költségvetéssel rendelkeznek, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez az állapot hosszú ideig fenntartható legyen.

Pénzügyi válságkezelés

Ajánlatkérés