Ajánlatkérés

Új lift finanszírozás

Belefáradt a lépcsőzésbe, vagy egészségügyi állapota nem teszi lehetővé?

Az országban számos olyan lakóépület épült, amely jelenleg nem rendelkezik felvonóval, holott lakói igény lenne rá vagy kényelmi, vagy egészségügyi szempontok miatt.

Könnyű belátni azt is, hogy egy több emeletes lakóépületbe beépített felvonó jelentősen megnöveli az ingatlan értékét, könnyebben és drágábban eladhatóvá teszi azt, valamint segíti az időseket és megkönnyíti a felső szintek elérését is.

Partnereink segítségével előkészítjük és koordináljuk a felvonó engedélyeztetésének, kiépítésének és müködtetésének teljes folyamatát, így a lakóknak  semmilyen más dolga nem lesz, mint használni azt.

Rendelkezünk olyan finanszírozó partnerrel is, amely a banki finanszírozáshoz hasonló feltételek mellett, azonban jóval kevesebb adminisztrációs és megfelelési előírás mellett vállalja a felvonók létesítésének költségeit.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy az épületben már megtalálható felvonó akár a korából eredő, akár jogszabályi előírások miatt szükségessé váló cseréjét vagy felújítását bonyolítsuk le.

Új lift finanszírozás

Ajánlatkérés